پزشکنا پزشکنا
توضیح تصویر
کل.ئید طلا
  • خانه
  • اخبار
    • تازه های فناوری پزشکی
    • اخبار
    • تازه های فناوری پزشکی
    • رویدادهای پزشکی
    • حوادث پزشکی
  • دنیای سلامت
  • مدیریت خبرنگاران
  • درباره ما
  • مقالات پزشکی
  • یادداشت
  • مصاحبه
منو
  • خانه
  • اخبار
    • تازه های فناوری پزشکی
    • اخبار
    • تازه های فناوری پزشکی
    • رویدادهای پزشکی
    • حوادث پزشکی
  • دنیای سلامت
  • مدیریت خبرنگاران
  • درباره ما
  • مقالات پزشکی
  • یادداشت
  • مصاحبه
loading...
آخرین اخبار
  • چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟
  • افزایش ۲۳ درصدی اهدای خون تهرانی‌ها در بهار ۱۴۰۱
  • خوردن ماست برای چه کسانی مضر است؟
  • نکاتی برای رفع چین و چروک پوست
  • نقاط خطرناک برای پرسینگ
  • خطرات استفاده از تلفن همراه قبل از خواب
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای بومی‌گزینی نیروهای حوزه سلامت در مناطق محروم
  • The Insider Secrets for Hello World
  • نوشیدنی‌های مفید در فصل تابستان
  • علت افزایش ریزش مو در بین ایرانی ها اعلام شد + روش جلوگیری
GMT+2 06:47
صفحه اصلی مقالات دنیای سلامت طب سنتی اگر غذا را با لذت نمی‌خورید، بخوانید

اگر غذا را با لذت نمی‌خورید، بخوانید

ارسال شده با : daneshmandon: مرداد 05, 1396In: طب سنتیبدون دیدگاه
چاپ ایمیل

یک کارشناس طب سنتی گفت: عواملی مانند آب خوردن پس از غذا, حرکت سریع و خسته‌کننده, جماع (نزدیکی جنسی), حمام, گرمای محیط, غم و اندوه, غذای داغ و سرد, تغییر ناگهانی عادت غذایی و عدم‌لذت از خوردن غذا می‌توانند در هضم غذا اختلال ایجاد کنند.

پزشکنا- سید جواد علوی با بیان اینکه غذایی که چند روز بعد از پخت و نگه‌داری در یخچال مورد مصرف قرار می‌گیرد، هضمش سخت‌تر می‌شود، اظهار کرد: هرچه مدت زمان ماندن غذا در یخچال و حتی محیط بیرون بیشتر باشد، درجه لطافت غذا کاسته می‌شود.

وی افزود: آراستن غذا بسیار مهم است اما به کار بردن رب‌ها، سس‌ها و انواع ادویه و سبزیجات متضاد هم در یک غذا مناسب نیست و بهتر است, غذاها به‌صورت ساده مورد استفاده قرار گیرند.

این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: بعد از صرف غذا موجی از معده به‌طرف روده بزرگ می‌رود، اگر بلافاصله بعد از صرف غذا برای اجابت مزاج اقدام شود، این موج می‌تواند به عمل دفع کمک مؤثری کند.

علوی یادآور شد: انواع سبزیجات خام، پخته و میوه‌ها نیز برای رفع یبوست مؤثرند, می‌توان از خیسانده آلو و انجیر خشک نیز بعد از صرف غذا به‌عنوان دسر استفاده کرد علاوه بر اینکه مزاج را روان می‌کند, خواص بسیار زیادی برای بدن دارد.

وی متذکر شد: عواملی مانند آب خوردن پس از غذا, حرکت سریع و خسته‌کننده, جماع (نزدیکی جنسی), حمام, گرمای محیط, غم و اندوه, غذای داغ و سرد, تغییر ناگهانی عادت غذایی و عدم‌لذت از خوردن غذا، می‌توانند در هضم غذا اختلال ایجاد کنند.

 

 
  • قبلی

    بارداری سالم با کاهش وزن

  • بعدی

    درمان زردی نوزاد و راهکارهای طب سنتی

درباره نویسنده

daneshmand

مطالب مشابه

  • چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟

    چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟

    تیر 05, 1401
  • صفر تا صد آنچه باید درباره

    صفر تا صد آنچه باید درباره “حجامت” بدانید!/ آخرین فرصت برای پاکسازی بدن در فصل بهار

    خرداد 28, 1401
  • شیر گرم خواص بیشتری دارد یا شیر سرد؟

    شیر گرم خواص بیشتری دارد یا شیر سرد؟

    خرداد 25, 1401

پاسخ دهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آگهی

کلوئید طلا
کلوئید طلا
کلوئید طلا
کلوئید طلا

بهترین بررسی

نمایش نقد و بررسی اپل
نمایش نقد و بررسی اپل

نمایش نقد و بررسی اپل

اردیبهشت 29, 1393
حسابرس سونی ریکس
حسابرس سونی ریکس

حسابرس سونی ریکس

اردیبهشت 30, 1393
دستگاه های حسابرس سامسونگ S5
دستگاه های حسابرس سامسونگ S5

دستگاه های حسابرس سامسونگ S5

اردیبهشت 31, 1393
گوشی هوشمند اچ تی سی
گوشی هوشمند اچ تی سی

گوشی هوشمند اچ تی سی

تیر 05, 1393

آگهی

کلوئید طلا
کلوئید طلا
کلوئید طلا
کلوئید طلا
    ماه
    این گروه خونی کمتر به بیماری قلبی دچار می‌شوند
    این گروه خونی کمتر به بیماری قلبی دچار می‌شوند

    این گروه خونی کمتر به بیماری قلبی دچار می‌شوند

    اردیبهشت 18, 1401

    رونمایی از سامانه پزیکاتو – پزشک نزدیک تو

    اردیبهشت 08, 776

    رونمایی از سامانه پزیکاتو – پزشک نزدیک تو

    اردیبهشت 08, 776

    رونمایی از سامانه پزیکاتو – پزشک نزدیک تو

    اردیبهشت 08, 776
    چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟
    چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟

    چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟

    تیر 05, 1401
    آثار
    آخرین نظر
    برچسب‌ها
    آقایان اخبار کرونا بارداری بانوان بیماری تقویت تقویت مو حاملگی خانم ها خواص خواص دارویی دمنوش خواص درمانی دمنوش خواص دمنوش درمان دمنوش دندان زنان زیبایی زیبایی مو زیبایی پوست سرطان سلامت سلامت پوست سینه شربت شیر طب سنتی غذا لاغری مردان مو نوزاد نوزادان نوشیدنی ورزش پزشکنا پزیکاتو پوست چای کبد چرب کرونا کرونا ویروس کروناویروس کودک کودکان

    ورود به سیستم

    ما را دنبال کنید

    عضویت در خبرنامه

    اشتراک برای دریافت تمام است.

    اسلایدر

    • چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟

      چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟

    • افزایش ۲۳ درصدی اهدای خون تهرانی‌ها در بهار ۱۴۰۱

      افزایش ۲۳ درصدی اهدای خون تهرانی‌ها در بهار ۱۴۰۱

    • خوردن ماست برای چه کسانی مضر است؟

      خوردن ماست برای چه کسانی مضر است؟

    • نکاتی برای رفع چین و چروک پوست

      نکاتی برای رفع چین و چروک پوست

    • نقاط خطرناک برای پرسینگ

      نقاط خطرناک برای پرسینگ

    اخبار در تصاویر

    • چکار کنیم بعد از مصرف حبوبات، نفخ نکنیم؟
    • افزایش ۲۳ درصدی اهدای خون تهرانی‌ها در بهار ۱۴۰۱
    • خوردن ماست برای چه کسانی مضر است؟
    • نکاتی برای رفع چین و چروک پوست
    • نقاط خطرناک برای پرسینگ
    • خطرات استفاده از تلفن همراه قبل از خواب
    • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای بومی‌گزینی نیروهای حوزه سلامت در مناطق محروم
    • نوشیدنی‌های مفید در فصل تابستان
    • علت افزایش ریزش مو در بین ایرانی ها اعلام شد + روش جلوگیری
    • این علائم گویای بیماری‌های کبدی هستند
    • اعلام نتایج اولیه چهل‌و‌نهمین دوره آزمون پذیرش دستیاری پزشکی/ ۸۵۰۲ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند

    تمامی حقوق این پایگاه خبری برای پزشکنا محفوظ است . پیاده سازی سازی توسط هوشمندپردازان مبین