پزشکنا: دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهایبنیادی معاونت علمی از اجرای ۹۵ درصدی پروژه ژندرمانی خبر داد و گفت: ادامه حیات این پروژه که روش نوین درمان بیماریهای صعبالعلاج در آینده است، نیاز به حمایت مالی و سرمایهگذاری است.
امیرعلی حمیدیه، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهایبنیادی معاونت علمی، «ژن درمانی» و "پزشکی بازساختی" را آینده صنعت پزشکی دانست که تمامی روشهای درمانی به تدریج جای خود را به آن خواهند داد، اظهار کرد: بر این اساس این ستاد از 8 سال پیش در زمینه حمایت از فعالیتهای حوزه «ژن درمانی» و دستورزیهای داخلی سلول اقداماتی را آغاز کرد و در حوزههایی چون تولید علم، ایجاد و توسعه شرکتهای دانش بنیان، ایجاد مشوق برای محققان، ترغیب و سیاستگذاری بر دستورزیهای داخلی سلولی، اقدامات تأثیرگذاری را انجام داده است.
حمیدیه، با اشاره به تلاش در این حوزه طی دو دهه اخیر، اظهار کرد: در حال حاضر ما زیرساختهای لازم را داریم و به موفقیتهای خوبی در حوزه سلول درمانی رسیدهایم و حالا لازم است موضوع ژن درمانی به طور جدی پیگیری شود و این امر تنها با حمایت معاونت علمی صورت نخواهد گرفت؛ زیرا اجرای کامل پروژههای ژن درمانی به سرمایهگذاری هنگفتی نیاز دارد.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی با تأکید بر ضرورت مشارکت صنایع، سرمایهگذاران و خیرین در سرمایهگذاری در این حوزه، افزود: درمان با روشهای نوین، از مطالبات آینده مردم خواهد بود.
وی به اجرای فاز اول پروژه «ژن درمانی» اشاره کرد و در این باره توضیح داد: این روش درمانی به همت تیمی از از پزشکان ایرانی و یک شرکت دانش بنیان و با حمایت معاونت علمی در مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرایی شده است.