به گزارش پزشکنا،ویتامین دی علاوه بر نقش مهمی که در سیستم ایمنی دارد، به ویژه برای استخوان ها، ماهیچه ها و دندان ها هم مفید است زیرا به تنظیم میزان کلسیم و فسفات بدن کمک می کند.
کمبود ویتامین D اغلب می تواند منجر به ناهنجاری های استخوانی مانند راشیتیسم در کودکان و درد استخوان در بزرگسالان ناشی از استئومالاسی شود.
اصلی ترین راه ساخته شدن ویتامین دی در بدن، قرار گرفتن در معرض نور خورشید است. به طور معمول مصرف روزانه مکمل در طول پاییز و زمستان در بسیاری از کشورهای جهان به عنوان یک توصیه مهم به مردم ارائه می شود چرا که در این فصول هم مردم زمان کمتری را در محیط بیرون از خانه می گذرانند و هم لباس های بیشتری می پوشند که مانع رسیدن نور خورشید به بدن آن ها می شود.
با توجه به همه گیری و شرایط قرنطینه و محدودیت های رفت و آمد و از آنجایی که بسیاری از ما امسال بیش از حد معمول در خانه بوده ایم، ممکن است ویتامین D کافی ساخته شده از نور خورشید نداشته باشیم.
در این میان کسانی که در معرض بالاترین خطر قرار دارند نوزادان هستند - مگر اینکه بیش از 500 میلی لیتر شیر خشک در روز مصرف کنند - کودکان یک تا چهار ساله هم در این میان در معرض تهدید هستند.
سیستم بهداشتی و درمانی انگلستان(NHS) مصرف روزانه 10 میکروگرم مکمل ویتامین دی را در تمام سال برای بزرگسالان و کودکان بالای چهار سال توصیه می کند. اما سوالی که بسیاری از افراتد درخصوص مصرف ویتامین دی می پرسند این است که بهترین زمان مصرف ویتامین D چه زمانی در روز است؟
تحقیقات قبلاً انجام شده سطح ویتامین D خون را با سطح کیفیت خواب او مرتبط کرده بود. برخی گزارش ها براساس مطالعات انجام گرفته در انگلستان و سوئد ادعا کرده اند که مصرف ویتامین D در شب می تواند کیفیت خواب را با تداخل در تولید هورمون ملاتونین تحت تاثیر قرار دهد و کیفیت خواب را بهتر کند.
با این حال، نتایج این تحقیقات غیرقطعی است و تحقیقات گسترده تری آن را تائید نکرده است.
و البته تحقیقات نشان می دهد که اکثر مردم ترجیح می دهند ویتامین ها و سایر قرص های خود را در صبح مصرف کنند - اما این کار بیشتر به دلیل راحت تر بودن یا بیشتر در خاطر ماندن است.
اما در مجموع متخصصان پیشنهاد می دهند که شاید خوردن مکمل های ویتامین دی در شب بهتر باشد.
انتهای پیام/