پزشکنا: فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق به ساخت سیستم های کنترل و ناوبری به کمک فناوری های کمکی هوشمند شدند.
میکائیلی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: توانمندسازی سالمندان و افراد دارای معلولیت در انجام امور شخصی خودشان و تامین استقلال فردی آنها مستقیما در پیشگیری از پیری زودهنگام و ارتقای سلامت روحی و جسمی کل اعضای خانواده تاثیر گذار است. این شرکت توسعه فناوری هوشمند در حوزه طراحی، تولید و تعمیر سیستم های درایو و انواع موتورهای DC به عنوان بک قطب قدرتمند طراحی و تعمیر تخصصی در زمینه سیستم های کنترلی انواع ویلچر برقی، اسکوتر برقی، پله پیما و تجهیزات پژشکی و صنعتی مشابه فعال است.
او افزود:توانمندسازی سالمندان و افراد دارای معلولیت به سطح محدودیت جسمی و یا ضعف حافظه در این بخش از جامعه نیاز به فناوریهای کمکی پیشرفته و هوشمند وجود دارد؛ کنترلرهای ویلچر برقی متصل به تلفن هوشمند از جمله این فناوریها هستند.
میکائیلی بیان کرد: امکان ناوبری ویلچر از طریق صفحه لمسی تلفن هوشمند شخصی، امکان مراقبت از راه دور (Remote Care) و یا پایش وضعیت سلامتی و پزشکی کاربر (Telemedicine و مسیریابی برای بازگشت به خانه، «قابلیت ضد سرقت و شناسایی موقعیت مکانی و دسترسی نرم افزاری به ویلچر در بستر اینترنت و انجام تنظیمات و خدمات فنی از راه دور از سوی مرکز پشتیبانی فنی، امکان ارسال پیام کمک (SOS) توسط کاربر به شمارهای خاص از ویژگیهای این محصول است.
او ادامه داد: این شرکت دانش بنیان فناوری هوشمند حلقه کامل و بومی این سطح از فناوری را در اختیار داشته و راه حلهای پیشرفته و در دسترس به دور از نگرانی تحریمهای خارجی برای این جامعه فراهم کرده است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تصریح کرد: این شرکت طی سالها فعالیت و انباشت دانش فنی به عنوان مرکز مادر تخصصی و مرجع بومی سیستمهای کنترل ویلچر برقی و تجهیزات توانبخشی متحرک در کشور شناخته شده و از سوی «سازمان بهزیستی کل کشور» به عنوان مرجع خدمات تخصصی در این حوزه به تمامی استانهای کشور معرفی شده است.
او با اشاره به گستره خدمات تخصصی این شرکت گفت: طراحی و تولید سفارشی سازی مشاوره رایگان و تعمیرات تخصصی، ارائه کنترلرهای خاص برای افراد دارای معلولیت خاص همچون ضایعات نخاعی، گردنی ام اس دیستروفی سی پی و ... منطبق بر میزان محدودیت و توانایی آنها جهت توانمندسازی در استفاده از ویلچر برقی و تامین استقلال فردی.