پزشکنا:خبرگزاری پزشکی- اکیناسه یا سرخارگل سرشار از ویتامین A، ویتامینهای B کمپلکس، ویتامین E و ویتامین C است. به علاوه این گیاه حاوی مواد معدنی پتاسیم، سدیم، آهن و کلسیم و موادی مغذی مانند فلاونوئیدها، آلکامیدها، اینولین، گلیکوپروتئینها و روغنهای فرار است.
برای تهیه دمنوش اکیناسه میتوانید از ریشه یا برگهای آن استفاده کنید. شیوه کار شبیه دم کردن چای است. یک قاشق چایخوری از ریشه یا گل گیاه اکیناسه را در ۲ لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت غیرمستقیم، دم بکشد. برای بهتر شدن طعم آن میتوانید مقداری لیمو به آن اضافه کرده و با یک شیرینکننده طبیعی مثل عسل شیرین کنید.
علاوه بر دمنوش اکیناسه، از این گیاه به صورت کپسول، قرص، تنتور، عصاره و پماد هم استفاده میشود.
فواید دمنوش اکیناسه
دمنوش اکیناسه مزایای بسیاری برای سلامتی دارد. یک ضدالتهاب قوی است. ملین است. میتواند تعادل سیالات در بدن را حفظ کند. در درمان انواع عفونتها عالی عمل میکند و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. علاوه بر اینها، به این خواص درمانی هم توجه کنید:
بعضی عوارض جانبی گیاه اکیناسه در صورت زیادهروی در مصرف عبارتند از: سردرد، سرگیجه، خوابآلودگی، درد مفاصل، حالت تهوع و بیحسی زبان.
انتهای پیام/