پزشکنا:خبرگزاری پزشکی- زنجبیل سرشار از ویتامین C ، اسیدهای آمینه، اسید اسکالیک و انواع فلاونوئیدها است. این گیاه دارویی از نظر طب سنتی گرم و خشک است و یک ضد ویروس و ضدالتهاب قوی است.
برای تهیه دمنوش زنجبیل میتوانید از ریشه تازه گیاه یا پودر زنجبیل استفاده کنید. البته استفاده از ریشه تازه، اولویت دارید. کافی است ۲ برش ریشه زنجبیل را به ۲ فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه بماند تا کاملا دم بکشد. اگر از پودر زنجبیل استفاده میکنید باید به ازای هر فنجان، ۲ گرم پودر زنجبیل به کار ببرید.
به علاوه شما میتوانید با استفاده از زنجبیل، انواع دمنوش های گیاهی ترکیبی را تهیه کنید. مثلا دمنوش زنجبیل و لیمو، زنجبیل و دارچین و زنجبیل و زردچوبه هم دمنوشهای بسیار مفیدی هستند که به راحتی میتوانید آنها را در منزل تهیه کنید. افزودن این ادویهها به زنجبیل، خواص دمنوش شما را چند برابر خواهد کرد.
فواید دمنوش زنجبیل
بدون شک یکی از رایجترین خواص دمنوش زنجبیل، کاهش حالت تهوع است. بنابراین برای کاهش حالت تهوع بارداری، کاهش عوارض شیمی درمانی و همچنین درمان دریازدگی میتوان از آن استفاده کرد. یکی دیگر از خواص مهم زنجبیل، تصفیه و پاکسازی خون و در نتیجه ، تولید و افزایش میزان انرژی است.
به این موارد هم توجه کنید:
در مصرف زنجبیل زیادهروی نکنید. در این صورت ممکن است عوارضی از قبیل سوزش سر دل، اختلال خواب یا افت قند خون را تجربه کنید. برای بزرگسالان، بیشتر از ۴ گرم ریشه زنجبیل در طول روز مجاز نیست. به علاوه این گیاه، رقیقکننده خون است و باید مراقب تداخلات دارویی هم باشید.
انتهای پیام/