پزشکنا:خبرگزاری پزشکی- گل سرخ یا گل محمدی نوعی گل رز است که طبیعتی گرم دارد. گلبرگها و ساقه این گل سرشار از ویتامین C است که البته در روند خشک کردن چیزی حدود ۲۵ تا ۶۰ درصد آن از بین میرود. بنابراین تهیه دمنوش گل سرخ با گلبرگهای تازه، بهتر است.
این گل بسیار معطر، مقوی و آرامبخش است. برای تهیه دمنوش آن، بعد از آنکه آب جوش آمد، یک قاشق چایخوری از گلبرگهای خشک گل سرخ را داخل آب جوش ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. اگر از گلبرگهای تازه استفاده کنید، زمان دم کشیدن دمنوش کوتاهتر خواهد بود و اگر بیش از اندازه گلبرگهای تازه داخل آب جوش بمانند، دمنوش شما کمی تلخ مزه خواهد شد.
به طور کلی این دمنوش، ته مزه شیرین دارد، اما اگر بخواهید میتوانید مقدار کمی عسل هم به آن اضافه کنید. به علاوه دمنوشهای ترکیبی زیادی با گل سرخ وجود دارند که میتوانید از خواص آنها بهرهمند شوید. برای مثال، دمنوش گل سرخ و چای سبز یک بمب چربیسوز است و یا دمنوش گل سرخ و زعفران، یک آرامبخش قوی محسوب میشود.
دمنوش گل سرخ، فاقد کافئین و سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین بدون نگرانی از برهم خوردن خواب یا تغییرات سیستم عصبی میتوانید آن را مصرف کنید.
فواید دمنوش گل سرخ
اگر به دنبال یک نوشیدنی مفرح و موثر برای کاهش وزن هستید، دمنوش گل سرخ یکی از انواع دمنوش های گیاهی عالی برای این منظور است. به علاوه در این موارد هم میتوانید روی فواید دمنوش گل سرخ حساب کنید:
مصرف ۲ تا ۳ فنجان دمنوش گل سرخ در طول روز مانعی ندارد. این مقدار معادل ۵ تا ۱۰ گرم از گل محمدی در طول روز است. زیاده روی در مصرف ممکن است عوارضی مانند اسهال، سردرد و تهوع را به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/